marți, 17 noiembrie 2009

Dacia Duster de competitie

Dacia a lansat la Paris un model Dacia Duster pentru competitie iar aceasta lansare se bazeaza pe o participare la Trofeul ANDROS, iar pilotul va fi nimeni altul decat Alain Prost. Acum, ce pot sa zic, e ca toti belicosii s-au apucat sa scrie despre acest automobil ca fiind viitorul SUV 4x4, ceea ce nu stiu daca este corect sau nu pentru ca nu au de unde sa stie lucrul asta.

Astfel ca pentru o rectificare o sa prezint ce spune Dacia despre acest model si nu eu sau altii:

" DACIA DUSTER, ale cărui linii prefigurează viitorul model 4x4 care va fi lansat în 2010, va primi botezul competiţiei avându-l la volan pe Alain Prost, care a ales Dacia pentru simplitatea, eficienţa şi robusteţea mărcii româneşti. "

Acum ce intelegeti voi prin "ale carui linii prefigureaza viitorul model 4x4" ? Intelegeti cumva ca asta e de fapt ? Eu cred ca nu!

Asa si pentru ca lucrez la Dacia, profit pe aceasta cale sa ii felicit!
Domnilor felicitari!

Uite 2 poze ca mai multe nu sunt deocamdata :)




Oricum aceasta masina de curse a fost pregatita de RENAULT SPORT TECHNOLOGIES si are un şasiu tubular, iar sub capota un motor V6 3l 24v al Alianţei Renault Nissan. Motorul a fost special pregătit pentru a oferi performanţe maxime în ciuda testelor dure la care va fi supus.

Putere - 350 CP la 7.500 rot/min.
Motorul are un cuplu de 360 Nm la 5.500 rot/min.
Cutia de viteze cu 6 trepte permite o schimbare precisa si rapida a rapoartelor, chiar si în timpul virajelor pe gheata.


P.S. Eu sper ca SUV-ul sa arate altfel si chiar va arata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Posteaza un comentariu