luni, 24 august 2009

Deasupra tuturor

Probabil ca toti ati urcat pe munte, probabil ca toti stiti cum e, urci, urci, urci, la un moment dat obosesti, te mai opresti, te mai odihnesti, iei o lingurita de zahar sau miere, eh, nu e ca atunci cand faci sex, lupti pentru o placere mentala mai mult, Si succesul este relativ, pentru ca fiecare apreciaza in felul sau victoria si cum crede ca ar trebui obtinuta. Unii prin munca, altii prin diverse cai. Oricum, muntele nu prea iti da de ales de regula atunci cand vine vorba de cucerire.

Are o latime de nici 1 metru si o grosime de 0,3 metri, 'Caminito del Rey', cararea veche de 100 de ani este recunoscuta ca fiind cea mai periculoasa din lume.
Pozitionata la peste 300 de metri deasupra raului, cararea a fost inchisa publicului de mai bine de 10 ani din cauza aventurierilor care au incercat sa o treaca si si-au pierdut viata. Insa nu inceteaza sa fie o provocare pentru alpinistii cutezatori care se furiseaza de fiecare data peste intrarea blocata. Pe mare parte din traseu nu exista nicio balustrada sau rampa de protectie, iar cataratorii se fixeaza doar cu sfori prinse de stancile muntelui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Posteaza un comentariu