luni, 21 septembrie 2009

Cinema City in Pitesti

Sa zicem ca asteptam de mult timp sa pot vedea un film in conditii moderne in Pitesti. Existau doar 2 cinema-uri la un moment dat si intr-un final a ramas unul singur pe care sincer il vad disparand. In fine se deschisese Euromall-ul din Pitesti si toata lumea astepta sa poata merge la un film, dar foarte multi au fost dezamagiti pentru ca salile de cinema lipseau cu desavarsire. Intr-un final, cred, organizatorii au inteles ca trebuie sa oferi si alternative de distractie clientilor din mall pe care ii poti transforma din potentiali vizitatori in clienti de ocazie.
Dupa ce s-au deschis cele 6 sali de cinema din Euromall Pitesti am fost si am vazut Ice Age 3. Mi-a placut foarte mult, desi filmul il mai vazusem, este de admirat conceptul de Cinema City prin care ti se ofera conditii moderne de a viziona un film fara stress, fara nervi, fara mizerie si fara neajunsuri transformand totul intr-un eveniment special pentru client.

Ce mi-a placut e gresia de la intrare cu aspect lucios si cu multe stelute si iti da impresia ca esti pe un covor rosu de la Hollywood si disponibilitatea si amabilitatea angajatilor de la servire. De asemenea, nu stiu ce au facut la randurile de scaune, dar frate oricat de "mare" sau inalt ar fi cel din fata ta, vezi perfect. Ah si inca ceva, e super ca exista un suport sa poti sa iti pui sucul sa nu il tii in mana :)

Dupa 2 saptamani am decis sa vad un film 3D si am ajuns inapoi la Euromall - Cinemacity sa vad Final destination 3D care a fost super. Ar fi frumos sa vad si un film de actiune 3D pentru ca asta a fost cam sangeros, desi efectele se vad absolut superb si sunetul exceptional. Imi place foarte mult organizarea, de cand intri, ai destule case de unde sa iti poti cumpara bilet, adica sa nu stai la coada, dupa aia, .. ai destule locuri de unde poti sa iti iei popcorn, un suc, o smecherie, si in acelasi timp cat astepti sa intri la film poti vedea pe cateva monitoare secvente din filmele care ruleaza la Cinemacity si deci, iti poti alege si pentru urmatoarea saptamana ce sa vezi ;)
Ce mi-a mai placut e ca exista mereu cineva care te ajuta sa gasesti locurile si te conduc spre "destinatie" si ca dupa ce vezi filmul te asteapta cu saculetul de gunoi si cu cosurile pentru ochelarii 3D la iesire, adica te educa sau ma rog, pe cei care nu stiu, sa inteleaga niste lucruri, pentru ca am observat si destui comentatori adhoc ai filmului care nu stiu sa se comporte la un film, vorbesc la telefon astfel incat sa stie toata lumea ce importanti sunt ei, vorbesc in continuu si deranjeaza in mod evident si constant pe altii. Dar padure fara uscaturi nu exista, nu ?
Asa ca important e sa te bucuri de avabntajele Cinemacity si de filme noi, sa nu te mai chinui acasa cu un monitor si cu o calitate inferioara, asta conteaza.
Si apropo, e pentru toate varstele.

Uite si un trailer pentru "Final destination 3D" care e interzis pentru cei sub 18 ani si chestia e ca se respecta la ghiseu :)



Final Destination 3D face parte intr-un sir de 4 filme cu acelasi nume: Final Destination I, II, III si IV(3D) care exemplifica oarecum lupta unor tineri cu destinul. Reusind sa pacaleasca moartea prin disparitia lor de la momentul mortii lor printr-o simpla viziune a unuia dintre ei, nu fac altceva decat sa prelungeasca momentul mortii lor si al destinului luptand oarecum in zadar si fara prea multe reusite. Oricum efectele sunt exceptionale si tensiunea la fel. Merita vazut.

Pentru mai multe informatii si cat si pentru orice pareri sau sugestii puteti accesa direct http://www.cinemacity.ro/blog , unde de asemenea puteti afla mai multe despre istoria CinemaCity si conceptul de Cinemacity.

Take care of you and keep up the good work !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Posteaza un comentariu