miercuri, 25 noiembrie 2009

Timisoara - O femeie cade din tramvai.

Caz: O femeie se urca intr-un tramvai, vrea sa-si valideze cartela, usile nu sunt inchise iar vatmanul demareaza in tromba si pleaca la drum cu usile deschise. La primul viraj, femeia neavand un sprijin in timp ce incerca sa-si valideze cartela cade printre usile deschise in afara tramvaiului "dupa spusele martorilor" direct in cap alegandu-se cu rani grave la maini si picioare.

Intrebare: Ce faci in cazul asta ?
Pai in mod normal, daca ai fi fost in tramvai, tipai la basitul ala de vatman sau tractorist sa opreasca in mm odata masinaria aia si sa sune imediat la 112. Sau sunai chiar tu, sau daca omu' chiar nu era interesat, cereai sa se opreasca sa cobori tu sa vezi macar cum se simte femeia.. in fine combinari de n luate cate k.

In realitate: Pe toata lumea durea-n pula! A mers tramvaiul frumos mai departea troca-troca-troca-troca. O femeie a cazut din tramvai !!! Hello ?? So fucking what ? Chiar asa am ajuns frate ? Si iti raspund tot eu. Nu am ajuns chiar asa, SUNTEM MULT MAI RAU!!! De ce spun asta ? Imediat iti explic!

Ce crezi ca au ales ceilalti oameni sa faca in loc sa ajute femeia aia ? Sa o filmeze! DA, am scris bine, sa o filmeze. Asta conta, filmul bai frate, regizorii pulii mele si scenaristi in devenire. Uite unde erau nedescoperitele talente si mai ceva ca in filmul ala cu Nosferatu filmau o femeie in suferinta.

In fine stirea era prezentata pe site-ul Antena 3, unde faceau ei ditamai cazul, ca vezi Doamne oamenii in loc sa o ajute pe batrana aia au ales sa filmeze si asa mai departe. Buuuuuuuuuuuun!
Pai futuva-n gura, nu sunteti voi aia care faceati reclamele alea: Ai o situatie inedita ? Ai un filmulet, o poza, nu ezita trimite-le pe videonews.ro sau la mail@ sau la realitatea sau etc. Asta este etica profesionala a dumneavoastra ? Asta invatati voi ? Asta e exemplul vostru ? Mancami-ati pula cu jurnalismul vostru atunci sunteti niste oameni de cacat, niste lepre ordinare fara scrupule si fara remuscari. Sa nu plangeti sau sa implorati mila cand o sa va aflati in suferinta. Fiecare platim pentru pacate, dar exista si cazuri exceptionale cand se plateste inzecit.
Succesuri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Posteaza un comentariu